Cum îţi schimbi permisul auto care expiră  Permise auto  admin  25-Apr-2018 14:20  0  1764 vizualizări

cladireDrpcivPipera.jpg

Nu ştiu cum este în alte judeţe dar în Bucuresti şi Ilfov permisul auto se poate preschimba foarte repede, în doar câteva ore, la sediul DRPCVI din Şoseaua Pipera (staţia de metrou Aurel Vlaicu).

În primul rând pentru schimbarea permisului aveţi nevoie de Fişa Medicală, pe care o puteţi obţine de la o clinică acreditată (vezi aici clinicile medicale care pot emite fişe medicale pentru permis) costă între 100 şi 200 de lei şi se obţine pe loc, adica în maxim 2 ore.

Publicitate

Şi astfel vă puteţi prezenta la sediul DRPCVI din Pipera cu fişa medicală, buletinul, copie dupa buletin, permisul vechi şi 68 lei. Este recomandat să ajungeţi cât mai de dimineaţă, programul începe la ora 8.

Pentru Bucureşti trebuie să urcaţi la primul etaj (pentru Ilfov e la parter) şi sa luaţi un bon cu număr de ordine de la automatele de bonuri după ce vă introduceţi numele. Apoi nu mai trebuie decât să asteptaţi ca numărul vostru să fie anunţat şi repartizat la un ghişeu.
La ghişeu, funcţionarul vă va face poza, platiţi taxa de 68 de lei şi semnaţi cererea pe care tot funcţionarul o va completa pentru voi.
Apoi dupa aproximtativ doua ore noul vostru permis va fi gata de ridicat.

Ce trebuie să aveţi la voi pentru schimbare permisului expirat:

- permisul care expiră
- buletin / carte de identitate
- copie după buletin / carte de identitate
- fişa medicală
- 68 de lei (se achită la ghişeu)

Evaluare 2.73/5
Evaluare: 2.7/5 (241 voturi)
View this article in PDF format Print article
Nu suntem responsabili pentru conținutul comentariilor. Comentariile care nu sunt de bun simț vor fi șterse.
Autor Thread

Publicitate